Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 18,00 € - 20,00 €

Veľkosť

Veľkosť

Nové produkty

Nové produkty

Najnovšie príspevky

Plážová obuv

Plážová obuv

Detská letná obuv určená na použitie pri vode by mala spĺňať nasledujúce kritériá:

1. Vodeodolnosť:

Letná obuv určená na použitie pri vode by mala byť vodeodolná a rýchloschnúca a protišmyková. Materiál by mal byť odolný voči vode a umožňovať rýchle schnutie, aby sa zabránilo zadržiavaniu vlhkosti a vzniku nepríjemného zápachu a UV stabilná.

2. Priedušnosť:

Aj keď je detská obuv vodeodolná, je dôležité, aby mala dostatočnú priedušnosť. Priedušný materiál umožňuje cirkuláciu vzduchu a udržuje nohy suché a pohodlné aj pri dlhodobom nosení.

3. Pohodlie:

Detská obuv by mala byť pohodlná a dobre padnúť na nohu. Je dôležité, aby mala dostatočný priestor pre prsty a aby sa nedotýkala ani nezovierala nohu. Hrubá podrážka môže poskytnúť ochranu pred ostrými predmetmi v hlbšej vode.

4. Bezpečnosť:

Detská obuv určená na použitie pri vode by mala mať protišmykovú podrážku, aby sa predišlo pádom a úrazom na mokrom povrchu. Remienky alebo popruhy by mali byť pevne upevnené, aby sa zabránilo ich sklzom a zabezpečila sa dodatočná stabilita.

5. Jednoduché obúvanie:

Pri vode je dôležité, aby bolo obúvanie jednoduché a rýchle. Detská obuv by mala mať pohodlné uzatváranie, ako napríklad suchý zips.

6. Odolnosť:

Detská obuv určená na použitie pri vode by mala byť odolná voči opotrebeniu, chlóru a UV žiareniu a z netoxických materiálov.

Čítať viac

Aktívne filtre